lørdag

Sommer på øen: Andersen's Contemporary

Jeg ved godt de fleste på nuværende tidspunkt har Prince, Patti Smith og C.V. Jørgensen på hjernen (ja, så ved I hvor I kan finde mig), men for dem af jer der ikke skal afsted eller har tænkt jer at blive på øen hele sommeren (ååååh, hvem der blot var så heldige!), så er her et bud på, hvad du kan foretage dig - helt frem til 7. august.

Andersen's Contemporary udstiller fra i dag af værker af Peter Bonde og Jason Rhoades under overskriften Half Snowball. Titlen refererer til de to kunstneres fælles udstilling under Venedig-bienalen i 1999, hvor de indrettede den danske pavillon indrettet som et lagerrum ved en racerbane, hvor man kunne gå rundt mellem væddeløbsbiler, et telt, stabler af stole, resterne af et grillparty, masser af dæk i forskellige farver, kørehjelme, en ismaskine, transportkasser med forskelligt grej, orange kegler af den slags, man skal forsøge ikke at vælte, udkigstårne, sponsorskilte, etc.

Udstillingen hed Snowball og den blev efterfølgende vist på Statens Museum for Kunst. Den var tænkt som begyndelsen til et fast samarbejde, men i 2006 døde Jason Rhoades, 41 år gammel.

Half Snowball er tilsyneladende ikke blevet anmeldt endnu, så det må vi selv om. Vi glæder os til at høre din mening!

/Louise

Ingen kommentarer: