torsdag

Gamle skeletter i nye bygninger

Ja, sådan ser det ud. Fundamentet til den del af gamle KUA, der nu er revet ned. Men fortvivl ej; den enormt langsommelig nedrivningsproces har haft et formål. Skelettet af, hvad der engang var trappe 8 og engelsk kantinen, skal bære det, der nu skal bygges udenpå.

Hvordan det skal ser ud, hvornår det er beboeligt, hvornår resten af gamle KUA ryger, om det overhovedet ryger, har jeg ikke svar på. Måske nogle af jer kan hjælpe?

I resten af november kan man nyde udsigten og fornøje sig i Containeren ved byggepladsen, hvor Afrovaganza hører til for tiden. I går eftermiddags var der live koncert i containeren og vafler til en 10'er. Det er svært at sige nej til.

/Louise

1 kommentar:

Rasmus Therkildsen sagde ...

Vafler!? man skulle have været der!
Det er meningen, at den nyeste del af KUA skal være færdig i 2012 (jeg troede egentlig det var 2014), så der er altså god tid til at gå og pusle med lidt nedrivning. Hvis man er nysgerrig kan man besøge gamle-kua, hvor der ved siden af boghandlen er en lille udstilling om, hvordan byggeriet kommer til at se ud. Hvis ikke det er nok, kan man finde mere hos arkitekterne arkitema, som har tegnet det nye byggeri.