lørdag

Amager LovestorySidste lørdag i februar, solskin og gratis is fra ParadIS - Trods kulden trak det i os at komme udenfor. Vi havde fået et tip om en audiowalk rundt Amager, så det var den perfekte udflugt, der kunne retfærdiggøre isen tilsidst.

Audiowalken er en lille times gåtur fra Amagerbrogade og ned til kolonihavehusene ved stranden. Rammefortællingen er beretningen om det 85-årige ægtepar Verner og Lilians lange liv på Amager. ”Amager Lovestory” er erindringsglimt fra deres livs- og kærlighedshistorie, samt en beretning fra området i fortid og nutid og endelig en kærlighedserklæring til øen Amager.
Man bliver blandt andet klogere på Herold’s Varehus på Øresundsvej, Lizzies Plads, Allehelgens Kirke, Amagerbanen og ikke mindst hverdagens små historier igennem 80 år fortalt af det charmerende ægtepar.

Audiowalken er ret nem at gå til, du downloader mp3-filen ved at højreklikke her:

Amager Lovestory

fulgt af "gem link som".

Herefter skal du bare begive dig til krydset Øresundsvej/Amagerbrogade og trykke play på din mp3-afspiller. Du bliver med største lethed guidet gennem byen, men vi har lagt et kort af ruten op her, så du kan være lidt på forkant med turen.

Vi sluttede som sagt af med is, men med den her kulde, så kan kaffen på Kaffebaren, Æblestien 2 også varmt anbefales.

God fornøjelse

/Tom+JohanHerold's Varehus på ØresundsvejLizzies PladsLizzies PladsAllehelgens kirkeAmagerbanenJohanVerner og Lilians yndlingsudsigtGadekunst3 kommentarer:

[hadla] sagde ...

Den tur skal vi helt sikkert tage, har haft planer om at spørge jer om de der dansende statuer, kan ikke se logikken, men nu får vi måske baggrunden. Tak for en inspirerende blog/side!

Jørgen Grandt sagde ...

Linket ved navn "Amager Lovestory" virker da vist ikke, vel?

Mvh. Jørgen / www.hamigen.dk

mette / ungt blod sagde ...

Tror desværre ikke man kan hente mp3'en længere. Skal undersøge om den findes et andet sted, men tror måske projektet er afsluttet